Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 71-80 зі 304.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Організація сервісної діяльності на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. МиколаївБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Клименко, Т. І.; Klymenko, T. I.
2023Оцінка конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готелю (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel», м.Київ)Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Карастан, Д. С.; Karastan, D.
2023Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Коврига, Д. Ю.; Kovryha, Daneil
2023Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Ларіна, В. В.; Larina, V. V.
2023Сучасні клінінгові технології у готельному господарстві (на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. Миколаїв)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Москаленко, С. М.; Moskalenko, S.
2023Франчайзинг в індустрії гостинності: проблеми та перспективи розвиткуВеличко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Ковальова, Н. І.; Kovalova, N.
2023Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Маєток» с. Мигія, Миколаївська областьБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лукіянчук, Д. Р.; Lukianchuk, D.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовах (на прикладі ресторану «Гавань» м.Славута Шепетовського району Хмельницької області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лойко, А. С.; Loiko, A.
2023Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-МартенКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Мельник, Г. С.; Melnyk H.
2023Управління персоналом готельних підприємств на прикладі готелю “De volan boutique hotel”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Осійчук, В. В.; Osiychuk, V.