Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 304
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі готелю «Park House», м. Кривий Ріг Дніпропетровської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Задорожня, К. Ю.; Zadorozhnya, K.
2023Крафтове виробництво та ресторанний бізнес в УкраїніПавлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Вінник, Д. Г.; Vinnyk, D.
2023Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Вершинін, М. П.; Vershinin, M.
2023Система управління якістю послуг готелю (на прикладі готелю «Crystal hotel»Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Тимощук, Д. В.; Tymoshchuk, D.
2023Розробка фірмового стилю ресторану (на прикладі ресторану «Scorini» м. Южноукраїнськ Вознесенського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Тифанюк, І. В.; Tifanyuk, I.
2023Розробка маркетингової стратегії пекарні–кавʼярні “Франс.уа”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Скорук, А. Ю.; Skoruk, A.
2023Впровадження інноваційних проектів в індустрії гостинності (на прикладі оздоровчого комплексу «Ужанські купелі» Ужгородського району Закарпатської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Поліщук, В. К.; Polishchuk, V.
2023Розробка маркетингової цінової політики в закладах готельно-ресторанної сфери (на прикладі «Hotel Moderno Kolejowa» м.Познань, Польща)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Парфірова, А. А.; Parfirova, A.
2023Управління персоналом готельних підприємств на прикладі готелю “De volan boutique hotel”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Осійчук, В. В.; Osiychuk, V.
2023Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Опря, М. О.; Oprіa, M. O.
2023Сучасні клінінгові технології у готельному господарстві (на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. Миколаїв)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Москаленко, С. М.; Moskalenko, S.
2023Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності на прикладі готелю“Holiday Inn Kyiv”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Міцюк, М. О.; Mitsiuk, M.
2023Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-МартенКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Мельник, Г. С.; Melnyk H.
2023Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Маєток» с. Мигія, Миколаївська областьБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лукіянчук, Д. Р.; Lukianchuk, D.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовах (на прикладі ресторану «Гавань» м.Славута Шепетовського району Хмельницької області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лойко, А. С.; Loiko, A.
2023Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Ларіна, В. В.; Larina, V. V.
2023Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах ресторанної сфери (на прикладі ресторану «PASSENGER» м. Тернопіль)Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Кривундик, В. О.
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі «Нікотель» м. Миколаїв)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Кравченко, К. Ю.; Kravchenko, K.
2023Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Коврига, Д. Ю.; Kovryha, Daneil
2023Франчайзинг в індустрії гостинності: проблеми та перспективи розвиткуВеличко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Ковальова, Н. І.; Kovalova, N.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 304