Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 309
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Організація оптимізації та раціонального використання земельних масивів сільськогосподарських підприємствПопов, Андрій Сергійович, науковий керівник; Popov, Andrii, scientific director; Савінов, Богдан Сергійович
2023Сучасний стан та державне регулювання ринку земель сільськогосподарського призначення в УкраїніПопов, Андрій Сергійович, науковий керівник; Popov, Andrii, scientific director; Мірошник, Роман Сергійович
2023Теоретичні та практичні основи проведення нормативної грошової оцінки земель населеного пунктуПопов, Андрій Сергійович, науковий керівник; Popov, Andrii, scientific director; Івершень, Сергій Дмитрович
2023Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні (на прикладі готелю «ОКТАН», смт. Криве Озеро Первомайського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Заволока, Д. В.; Zavoloka, D.
2023Конфлікт менеджмент ресторану (на прикладі готельного комплексу «Сhrysomare Вeach Hotel and Resorts», м. Айя –Напа, Республіка Кіпр)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Запорожець, В. В.; Zaporozhets, V.
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі готелю «Park House», м. Кривий Ріг Дніпропетровської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Задорожня, К. Ю.; Zadorozhnya, K.
2023Крафтове виробництво та ресторанний бізнес в УкраїніПавлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Вінник, Д. Г.; Vinnyk, D.
2023Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Вершинін, М. П.; Vershinin, M.
2023Система управління якістю послуг готелю (на прикладі готелю «Crystal hotel»Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Тимощук, Д. В.; Tymoshchuk, D.
2023Розробка фірмового стилю ресторану (на прикладі ресторану «Scorini» м. Южноукраїнськ Вознесенського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Тифанюк, І. В.; Tifanyuk, I.
2023Розробка маркетингової стратегії пекарні–кавʼярні “Франс.уа”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Скорук, А. Ю.; Skoruk, A.
2023Впровадження інноваційних проектів в індустрії гостинності (на прикладі оздоровчого комплексу «Ужанські купелі» Ужгородського району Закарпатської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Поліщук, В. К.; Polishchuk, V.
2023Розробка маркетингової цінової політики в закладах готельно-ресторанної сфери (на прикладі «Hotel Moderno Kolejowa» м.Познань, Польща)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Парфірова, А. А.; Parfirova, A.
2023Управління персоналом готельних підприємств на прикладі готелю “De volan boutique hotel”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Осійчук, В. В.; Osiychuk, V.
2023Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Опря, М. О.; Oprіa, M. O.
2023Сучасні клінінгові технології у готельному господарстві (на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. Миколаїв)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Москаленко, С. М.; Moskalenko, S.
2023Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності на прикладі готелю“Holiday Inn Kyiv”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Міцюк, М. О.; Mitsiuk, M.
2023Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-МартенКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Мельник, Г. С.; Melnyk H.
2023Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Маєток» с. Мигія, Миколаївська областьБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лукіянчук, Д. Р.; Lukianchuk, D.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовах (на прикладі ресторану «Гавань» м.Славута Шепетовського району Хмельницької області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лойко, А. С.; Loiko, A.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 309