Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 334.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Порівняльний аналіз технологій отримання поліштамових пробіотиківГиль Михайло Іванович, науковий керівник; Gill, Mikhail, scientific director; Бондарчук, В. О.
2021Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктахЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Іванов, О. А.
2021Дослідження ефективності іммобілізації клітин пробіотичних мікроорганізмівЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Луговий Сергій Іванович, науковий керівник; Lugovoy Sergey, scientific director; Зубченко, В. О.
2021Oцінкa впливу тривaлoсті збeрігaння кислoмoлoчних прoдуктів нa їх фізикo-хімічні тa мікрoбіoлoгічні пoкaзникиГалушко Ірина Анатоліївна, науковий керівник; Galushko Irina, scientific director; Луцишин, В. A.
2021Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктівГорбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник; Horbatenko Ihor, scientific director; Кумпан, В. В.
2021Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП “Шкуринський О. М.”Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Спіра, В. Р.
2021Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. МиколаївСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Пастушков, А. С.
2021Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктівКрамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник; Kramarenko Sergej, scientific director; Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Осіпов, Д. О.
2021Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. МиколаївПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya Tatiana, scientific director; Бадюл, Д. М.
2021Технологія виробництва плавлених сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»Petrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник; Danylchuk Galina, scientific director; Бубнова, В. А.