Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10349
Назва: | Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв |
Автори: | Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник Podpalaya Tatiana, scientific director Бадюл, Д. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бадюл Д. М. Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми кваліфікаційної дипломної роботи полягає в тому, що значно збільшився попит пересічного споживача на такі продукти харчування, як напівфабрикати. Вони виготовляються з натуральної сировини, швидкі у приготуванні, смачні та поживні. Мета досліджень: порівняльна оцінка виготовлення пельменів різними способами. Для розкриття теми кваліфікаційної дипломної роботи виконувалися наступні завдання: вивчити асортимент напівфібрикатів; дослідити технологію виробництва і обладнання пельменної лінії; визначити якісні показники готового продукту. Об’єктом досліджень були технологічні процеси виготовлення пельменів машинним та ручним спсобами. Предметом досліджень були параметри сировини, готової продукції, а також органолептичні показники якості пельменів. У роботі вивчено і проаналізовано асортимент напівфабрикатів, технологічне обладнання для виготовлення пельменів, наведено характеристику та якісні показники пельменів, які виготовлені з використанням механізованої пельменної лінії та ручним способом. Вивчення та аналіз технологічних процесів, а саме: приготування тіста, приготування фаршу, фомування, заморожування, розфасовування і пакування пельменів проводилося методом спостереження і порівняння механізованого та ручного способів виготовлення. Викладені висновки щодо технологічних етапів виробництва пельменів з використанням механізованої пельменної лінії та ручним способом вказують на можливість поліпшити санітарно-гігіенічний стан, збільшити вихід готової продукції та підвищити продуктивність праці робітників. Зазначені пропозиції вказують на результати виробництва пельменів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10349 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бадюл.pdf | 480,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.