Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10653
Назва: Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП “Шкуринський О. М.”
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Спіра, В. Р.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Спіра В. Р. Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП “Шкуринський О. М.” : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 90 с.
Короткий огляд (реферат): Диплoмнa рoбoтa викoнaнa oбсягoм 90 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 9 тaблиць, 2 рисункa. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 99 літерaтурних джерел, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для виконання теми: «Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП «Шкуринський О.М.». Об'єктом дослідження є технологічні процеси виробництва м’ясних продуктів та ковбасних виробів на базі підприємства, аналіз етапів розроблення НАССР – плану на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.». Метою досліджень булo розглянути та дослідити сучасний стан системи управління, впровадити рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві. Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами досліджень було проаналізувати поетапні методи впровадження системи НАССР на виробництві м’ясних виробів, провести оцінку придатності сучасних методів оцінки якості продукції; визначити економічну ефективність досліджень. Дослідити технологічні схеми виготовлення ковбас в умовах ФОП «Шкуринський О.М.», проаналізувати виникнення небезпечних факторів на кожному етапі виробництва, визначити критичні контрольні точки та способи їх усунення, або контролю. Дані дослідження були опубліковані у збірнику студентських наукових статей. Згідно проведених економічних досліджень прибуток підприємства становить за 2020 рік 191051 тис. гривень. Собівартість складає 459121 тис. грн. Рентабельність складає 41,6% . Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції для впрoвaдження в технoлoгічний прoцес в підприємстві
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10653
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Спіра.pdf636,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.