Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340| Title: | Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів |
| Authors: | Горбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник Horbatenko Ihor, scientific director Кумпан, В. В. |
| Keywords: | функціональні продукти пробіотики біфідобактерії йогурт кефір пшеничні висівки |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Кумпан В. В. Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. Ю. Горбатенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. |
| Abstract: | Метою роботи є дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, встановлення кількості необхідних функціональних компонентів при виробництві кефіру з різним відсотком пшеничних висівок, застосування дискрипторно-профільного методу дослідження йогуртів. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кумпан.pdf | 569,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.