Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Горбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Horbatenko Ihor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Кумпан, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T13:39:31Z | - |
dc.date.available | 2021-11-22T13:39:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кумпан В. В. Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. Ю. Горбатенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, встановлення кількості необхідних функціональних компонентів при виробництві кефіру з різним відсотком пшеничних висівок, застосування дискрипторно-профільного методу дослідження йогуртів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | пшеничні висівки | uk_UA |
dc.title | Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кумпан.pdf | 569,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.