Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГорбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorHorbatenko Ihor, scientific director-
dc.contributor.authorКумпан, В. В.-
dc.date.accessioned2021-11-22T13:39:31Z-
dc.date.available2021-11-22T13:39:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКумпан В. В. Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. Ю. Горбатенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, встановлення кількості необхідних функціональних компонентів при виробництві кефіру з різним відсотком пшеничних висівок, застосування дискрипторно-профільного методу дослідження йогуртів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectпшеничні висівкиuk_UA
dc.titleБіотехнологічні аспекти створення функціональних продуктівuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кумпан.pdf569,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.