Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340| Назва: | Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів |
| Автори: | Горбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник Horbatenko Ihor, scientific director Кумпан, В. В. |
| Ключові слова: | функціональні продукти пробіотики біфідобактерії йогурт кефір пшеничні висівки |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Кумпан В. В. Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. Ю. Горбатенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, встановлення кількості необхідних функціональних компонентів при виробництві кефіру з різним відсотком пшеничних висівок, застосування дискрипторно-профільного методу дослідження йогуртів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кумпан.pdf | 569,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.