Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354
Назва: Технологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ»
Автори: Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник
Podpalaya Tatiana, scientific director
Доля, К. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Доля К. В. Технологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 56 с.
Короткий огляд (реферат): Завдання досліджень: оцінити діючі на підприємстві технології виробництва питного молока; провести продуктовий розрахунок питного молока; визначити вплив параметрів технологічних процесів на якість питного молока; провести оцінку якості питного молока та визначити економічну ефективність досліджень. У результаті досліджень оцінено діючі технології виробництва питного молока, досліджено органолептичну оцінку досліджуваного продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доля.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.