Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361
Назва: | Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв |
Автори: | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat Ruslan, scientific director Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник Kramarenko Alexander, scientific director Здоровець, М. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Здоровець М. В. Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Здоровец.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.