Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361
Title: Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв
Authors: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник
Kramarenko Alexander, scientific director
Здоровець, М. В.
Issue Date: 2021
Citation: Здоровець М. В. Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Здоровец.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.