Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10364
Title: Технологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв
Authors: Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник
Podpalaya Tatiana, scientific director
Луценко, І. Г.
Issue Date: 2021
Citation: Луценко І. Г. Технологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с.
Abstract: У кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва бірміксів; представлено огляд асортименту бірміксів; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості бірміксу з вишневим соком; розраховано необхідну добову продуктивність цеху із виробництва бірміксу з вишневим соком. Також описано технологію виробництва бірміксу з вишневим соком та складено технологічну схему виробництва. Розраховано витрати сировини для виробництва бірміксу з вишневим соком та його енергетичну цінність. Складена машинно-апаратурна схема виробництва бірміксу з вишневим соком та підібране технологічне обладнання. Складені схеми технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва бірміксу з вишневим соком та визначені мікробіологічні показники сировини та готової продукції.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10364
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛУЦЕНКО.pdf596,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.