Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10364
Назва: | Технологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв |
Автори: | Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник Podpalaya Tatiana, scientific director Луценко, І. Г. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Луценко І. Г. Технологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва бірміксів; представлено огляд асортименту бірміксів; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості бірміксу з вишневим соком; розраховано необхідну добову продуктивність цеху із виробництва бірміксу з вишневим соком. Також описано технологію виробництва бірміксу з вишневим соком та складено технологічну схему виробництва. Розраховано витрати сировини для виробництва бірміксу з вишневим соком та його енергетичну цінність. Складена машинно-апаратурна схема виробництва бірміксу з вишневим соком та підібране технологічне обладнання. Складені схеми технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва бірміксу з вишневим соком та визначені мікробіологічні показники сировини та готової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10364 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЛУЦЕНКО.pdf | 596,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.