Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10365
Назва: | Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв |
Автори: | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha Ludmila, scientific director Манюх, Н. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Манюх Н. В. Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень: визначення кількісних та якісних показників ковбас при різних технологіях виготовлення. Завдання досліджень: оцінити діючі на підприємстві технології виготовлення варено-копчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що варено-копчені ковбаси, виготовлені за прискоренною технологією мали високий вихід. Ковбасні вироби при традиційній технології виготовлення характеризувались кращими органолептичними та фізико-хімічними показниками. Висновки і пропозиції: для збільшення виходу готової продукції при виробництві варено-копчених ковбас доцільно використовувати прискоренну технологію їх виготовлення. Для підвищення якості, ковбаси слід виготовляти з основної та допоміжної сировини за традиційною технологією без додавання добавок, що стабілізують структуру і колір. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10365 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Манюх.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.