Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Danylchuk Galina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Мацелюк, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T08:19:11Z | - |
dc.date.available | 2021-11-24T08:19:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мацелюк І. В. Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 35 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366 | - |
dc.description.abstract | Дослідження проводились методом порівняння поміж собою двох видів продукції: «Бринза», бринза «Болгарська». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва м’якого сиру – бринза, техніко-технологічну карту для виробництва бринзи, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для її виробництва, обладнання і вимоги до нього, гігієну на підприємстві. Визначена економічна ефективність виробництва двох видів бринзи в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мацелюк.pdf | 652,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.