Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Title: | Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» |
Authors: | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha Ludmila, scientific director Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk Galina, scientific director Мацелюк, І. В. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Мацелюк І. В. Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 35 с. |
Abstract: | Дослідження проводились методом порівняння поміж собою двох видів продукції: «Бринза», бринза «Болгарська». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва м’якого сиру – бринза, техніко-технологічну карту для виробництва бринзи, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для її виробництва, обладнання і вимоги до нього, гігієну на підприємстві. Визначена економічна ефективність виробництва двох видів бринзи в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мацелюк.pdf | 652,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.