Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Назва: Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»
Автори: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник
Danylchuk Galina, scientific director
Мацелюк, І. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Мацелюк І. В. Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 35 с.
Короткий огляд (реферат): Дослідження проводились методом порівняння поміж собою двох видів продукції: «Бринза», бринза «Болгарська». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва м’якого сиру – бринза, техніко-технологічну карту для виробництва бринзи, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для її виробництва, обладнання і вимоги до нього, гігієну на підприємстві. Визначена економічна ефективність виробництва двох видів бринзи в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мацелюк.pdf652,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.