Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367
Title: Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв
Authors: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник
Danylchuk Galina, scientific director
Нестеренко, О. О.
Issue Date: 2021
Citation: Нестеренко О. О. Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с.
Abstract: Метою проекту є аналіз технологічної схеми виробництва бубличних виробів на прикладі бубликів «Київські». Завдання досліджень: проаналізувати технологічну схему бубличних виробів, визначити основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему бубличних виробів, визначено основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нестеренко.pdf7,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.