Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10368
Назва: Технологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв
Автори: Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova Olena, scientific director
Пахомова, А. О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Пахомова А. О. Технологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 73 с.
Короткий огляд (реферат): У випусковій кваліфікаційній роботі бакалавра проаналізовано технологію виробництва крабових паличок. Використовуючи вихідні дані, в роботі: здійснено аналіз сучасного стану виробництва крабових паличок; представлено огляд асортименту крабових паличок; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості крабових паличок. Також описано технологію виробництва крабових паличок та складено технологічну схему виробництва. Підібране технологічне обладнання. Складені схеми технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва крабових паличок та визначені мікробіологічні показники сировини та готової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10368
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пахомова.pdf37,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.