Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10368
Title: Технологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв
Authors: Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova Olena, scientific director
Пахомова, А. О.
Issue Date: 2021
Citation: Пахомова А. О. Технологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 73 с.
Abstract: У випусковій кваліфікаційній роботі бакалавра проаналізовано технологію виробництва крабових паличок. Використовуючи вихідні дані, в роботі: здійснено аналіз сучасного стану виробництва крабових паличок; представлено огляд асортименту крабових паличок; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості крабових паличок. Також описано технологію виробництва крабових паличок та складено технологічну схему виробництва. Підібране технологічне обладнання. Складені схеми технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва крабових паличок та визначені мікробіологічні показники сировини та готової продукції.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10368
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пахомова.pdf37,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.