Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370
Title: Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв
Authors: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Підбережник, В. В.
Issue Date: 2021
Citation: Підбережник В. В. Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
Abstract: Встановлено, що показники корейки, виготовленої за технологією термічної обробки підприємства має кращі органолептичні показники – зовнішній вигляд, консистенція, вигляд фаршу на розрізі, смак, запах, порівняно з виробленими за традиційною схемою термічної обробки.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підбережник.pdf1,54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.