Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370
Назва: | Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв |
Автори: | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha Ludmila, scientific director Підбережник, В. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Підбережник В. В. Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що показники корейки, виготовленої за технологією термічної обробки підприємства має кращі органолептичні показники – зовнішній вигляд, консистенція, вигляд фаршу на розрізі, смак, запах, порівняно з виробленими за традиційною схемою термічної обробки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підбережник.pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.