Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370
Title: | Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв |
Authors: | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha Ludmila, scientific director Підбережник, В. В. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Підбережник В. В. Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. |
Abstract: | Встановлено, що показники корейки, виготовленої за технологією термічної обробки підприємства має кращі органолептичні показники – зовнішній вигляд, консистенція, вигляд фаршу на розрізі, смак, запах, порівняно з виробленими за традиційною схемою термічної обробки. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10370 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підбережник.pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.