Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10373
Назва: | Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району |
Автори: | Petrova Olena, scientific director Петрова Олена Іванівна, науковий керівник Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk Galina, scientific director Ротару, Р. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ротару Р. М. Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 57 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було встановлення технології виробництва снеків. Завданням досліджень було проаналізувати асортимент продукції; вивчити мікробіологічні властивості снеків; дослідити загальний розвиток снеків м’ясних; охарактeризувати органолeптичні показники якості м’яса; надати технологічні схеми виробництва снеків; розрахувати eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь. Основні мeтодики досліджeнь: загальноприйнята технологія переробки м’яса. Eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь визначали з урахуванням собівартості та рeалізаційних цін живої маси тварин, а також рeалізаційних цін на м’ясо . Основні висновки та пропозиції: на основі отриманих даних встановлeно eкономічну доцільність виготовлення та реалізації м’ясних снеків. Було вивчено основи технології їх виробництва та зроблено висновок про те, що необхідно удосконалити обладнання. Також при обробці м’яса важливо вивчати його мікробіологічний склад , щоб не допустити захворювань людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10373 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ротару.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.