Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Title: Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв
Authors: Галушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник
Galushko, Irina, scientific director
Юркова, О. О.
Yurkova, O.
Issue Date: 2021
Citation: Юркова О. О. Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв : дипломна кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ІІ курсу : спеціальність 162– «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. А. Галушко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 74 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Юркова.pdf1,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.