Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Title: | Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв |
Authors: | Галушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник Galushko, Irina, scientific director Юркова, О. О. Yurkova, O. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Юркова О. О. Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв : дипломна кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ІІ курсу : спеціальність 162– «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. А. Галушко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 74 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Юркова.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.