Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГалушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorGalushko, Irina, scientific director-
dc.contributor.authorЮркова, О. О.-
dc.contributor.authorYurkova, O.-
dc.date.accessioned2021-12-10T12:25:48Z-
dc.date.available2021-12-10T12:25:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЮркова О. О. Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв : дипломна кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ІІ курсу : спеціальність 162– «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. А. Галушко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Юркова.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.