Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Галушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Galushko, Irina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Юркова, О. О. | - |
dc.contributor.author | Yurkova, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T12:25:48Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T12:25:48Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Юркова О. О. Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв : дипломна кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ІІ курсу : спеціальність 162– «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. А. Галушко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Юркова.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.