Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Назва: Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв
Автори: Галушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник
Galushko, Irina, scientific director
Юркова, О. О.
Yurkova, O.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Юркова О. О. Вплив різних видів заквасок на якісні показники йогуртів в умовах ТОВ «САНДОРА» м. Миколаїв : дипломна кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ІІ курсу : спеціальність 162– «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. А. Галушко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 74 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10495
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Юркова.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.