Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10515
Назва: Статистика готельно-ресторанних послуг
Автори: Клочан, Ірина Володимирівна
Klochan, Irina
Христенко, Ольга Андріївна
Khristenko, Olga
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Статистика готельно-ресторанних послуг : метод. реком. до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / уклад. : І. В. Клочан, О. А. Христенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10515
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
statistika-gotelno-restorannih-poslug-metod-bakalavr-241.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.