Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10550
Title: Вплив рівня годівлі на продуктивні якості птиці в умовах СТОВ «ПРОМІНЬ» Миколаївського району
Authors: Галушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник
Galushko, Irina, scientific director
Федоренко, А. О.
Issue Date: 2021
Citation: Федоренко А. О. Вплив рівня годівлі на продуктивні якості птиці в умовах СТОВ «ПРОМІНЬ» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник І. А. Галушко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 102 с.
Abstract: Випускну роботу викладено на 86 сторінках машинописного тексту, з використанням 133 джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 23 таблиці, 8 рисунків та 2 додатки. Тема випускної роботи: “Вплив рівня годівлі на продуктивні якості птиці в умовах СТОВ «Промінь» Миколаївського району”. Об’єктом досліджень був рівень годівлі відгодівельних каченят за 2020 р. Метою нашої роботи було проаналізувати рівень годівлі відгодівельного молодняка качок в умовах СТОВ «Промінь» і намітити шляхи його удосконалення. Та на основі зібраного і проаналізованого матеріалу обґрунтувати доцільність проведених досліджень. У відповідності до мети були поставлені наступні завдання: - вивчити і проаналізувати поживність типових комбікормів марок ПК 21–6, ПК 22–3 та комбікормів власної рецептури; - проаналізувати споживання та витрати кормів на 1 кг приросту; - проаналізувати динаміку живої маси та закономірності росту піддослідних каченят; - вивчити показники м’ясної продуктивності молодняка качок; - запропонувати ефективні, економічно доцільні заходи, спрямовані на підвищення продуктивності каченят та збільшення рентабельності виробництва м’яса птиці. В результаті проведених досліджень зооветспеціалістам СТОВ «Промінь» надано пропозиції щодо удосконалення рецептури комбікормів, що в свою чергу дозволить додатково отримати прибуток на 1 голову у сумі 6,42–10,04 грн та підвищити рентабельність виробництва м’яса птиці на 6,3–8,7%.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10550
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Федоренко.pdf2,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.