Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10568
Назва: | Просування продукції на ринок за допомогою сучасних інформаційних технологій |
Автори: | Стамат, Вікторія Михайлівна Stamat, Viktoriia Вознюк К. І. Vozniuk, , K. |
Ключові слова: | продукція соціальний медіа маркетинг соціальні мережі медіа просування products social media marketing social networks media promotion |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Показано розвиток Інтернет-технологій, а саме як ефективно просувати продукцію з використанням соціального медіа маркетингу (СММ). Розглянуто можливості основних соціальних мереж для просування товару, а також правила просувань. Особливості
застосування СММ в соціальних медіа є актуальним як для користувачів, так і для підприємств. The development of Internet technologies is shown, namely how to effectively promote products using social media marketing (SMM). The possibilities of the main social networks for product promotion, as well as the rules of promotion are considered. Features of the use of SMM in social media is relevant for both users and businesses. |
Опис: | Стамат В.М., Вознюк К. І. Просування продукції на ринок за допомогою сучасних інформаційних технологій // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні, євроінтеграційні аспекти : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 17-18 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. C. 144-147. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10568 |
Розташовується у зібраннях: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні, євроінтеграційні аспекти - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
144-147.pdf | 176,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.