Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10595
Назва: | Національні особливості продовольчої безпеки України |
Автори: | Работін, Ю. А., науковий керівник Rabotin, Yu., scientific director Ворона, О. Р. Vorona, O. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Ворона О. Р. Національні особливості продовольчої безпеки України// Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку : матеріали V всеукр. наук.-практ. конфер., м. Миколаїв, 24-25 листопада 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 19-21. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10595 |
Розташовується у зібраннях: | Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-25-11-21-19-21.pdf | 763,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.