Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorЛюта, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLyuta, Iryna-
dc.date.accessioned2021-12-28T11:08:21Z-
dc.date.available2021-12-28T11:08:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБезпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБезпечність та якість харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist-ta-yakist-harchovih-produktiv-magistr-212.pdf671,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.