Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620
Title: Безпечність та якість харчових продуктів
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Люта, Ірина Миколаївна
Lyuta, Iryna
Issue Date: 2021
Citation: Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 71 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpechnist-ta-yakist-harchovih-produktiv-magistr-212.pdf671,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.