Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620
Title: | Безпечність та якість харчових продуктів |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Люта, Ірина Миколаївна Lyuta, Iryna |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 71 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist-ta-yakist-harchovih-produktiv-magistr-212.pdf | 671,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.