Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620
Назва: | Безпечність та якість харчових продуктів |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Люта, Ірина Миколаївна Lyuta, Iryna |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 71 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10620 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist-ta-yakist-harchovih-produktiv-magistr-212.pdf | 671,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.