Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10633
Назва: Основи готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Основи готельно-ресторанного бізнесу : метод. реком. для практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Молодший бакалавр" спеціальності 242 "Туризм" денної форми навчання / уклад. : І. О. Банєва, О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 37 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10633
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osnovi-gotelno-restorannogo-biznesu-prakt-mb-242.pdf604,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.