Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10649
Назва: Кухні країн світу
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кухні країн світу : метод. реком. для проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад.: Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 107 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10649
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kuhni-krayin-svitu-praktichn-181.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.