Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorПастушков, А. С.-
dc.date.accessioned2022-01-11T07:20:05Z-
dc.date.available2022-01-11T07:20:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПастушков А. С. Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є технологічні процеси виробництва ковбасної продукції. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та прикладні положення спрямовані на покращення якості сировини шляхом вибору оптимальних засобів вимірювання на кожному етапі виробництва ковбасної продукції. Методи дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові розробки вітчизняних і зарубіжних авторів у галузі стандартизації, сертифікації, метрології та управлінні якістю, технологічних процесів виробництва, харчових технологій, товарознавства харчових продуктів та економічної теоріїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Пастушков.pdf1,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.