Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Пастушков, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-11T07:20:05Z | - |
dc.date.available | 2022-01-11T07:20:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пастушков А. С. Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є технологічні процеси виробництва ковбасної продукції. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та прикладні положення спрямовані на покращення якості сировини шляхом вибору оптимальних засобів вимірювання на кожному етапі виробництва ковбасної продукції. Методи дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові розробки вітчизняних і зарубіжних авторів у галузі стандартизації, сертифікації, метрології та управлінні якістю, технологічних процесів виробництва, харчових технологій, товарознавства харчових продуктів та економічної теорії | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Пастушков.pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.