Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Title: Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Пастушков, А. С.
Issue Date: 2021
Citation: Пастушков А. С. Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 86 с.
Abstract: Об’єктом дослідження є технологічні процеси виробництва ковбасної продукції. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та прикладні положення спрямовані на покращення якості сировини шляхом вибору оптимальних засобів вимірювання на кожному етапі виробництва ковбасної продукції. Методи дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові розробки вітчизняних і зарубіжних авторів у галузі стандартизації, сертифікації, метрології та управлінні якістю, технологічних процесів виробництва, харчових технологій, товарознавства харчових продуктів та економічної теорії
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Пастушков.pdf1,84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.