Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Title: | Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Пастушков, А. С. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Пастушков А. С. Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 86 с. |
Abstract: | Об’єктом дослідження є технологічні процеси виробництва ковбасної продукції. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та прикладні положення спрямовані на покращення якості сировини шляхом вибору оптимальних засобів вимірювання на кожному етапі виробництва ковбасної продукції. Методи дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові розробки вітчизняних і зарубіжних авторів у галузі стандартизації, сертифікації, метрології та управлінні якістю, технологічних процесів виробництва, харчових технологій, товарознавства харчових продуктів та економічної теорії |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Пастушков.pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.