Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Назва: Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Пастушков, А. С.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Пастушков А. С. Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 86 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є технологічні процеси виробництва ковбасної продукції. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та прикладні положення спрямовані на покращення якості сировини шляхом вибору оптимальних засобів вимірювання на кожному етапі виробництва ковбасної продукції. Методи дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові розробки вітчизняних і зарубіжних авторів у галузі стандартизації, сертифікації, метрології та управлінні якістю, технологічних процесів виробництва, харчових технологій, товарознавства харчових продуктів та економічної теорії
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10652
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Пастушков.pdf1,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.