Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10653
Title: Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП “Шкуринський О. М.”
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Спіра, В. Р.
Issue Date: 2021
Citation: Спіра В. Р. Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП “Шкуринський О. М.” : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2021. 90 с.
Abstract: Диплoмнa рoбoтa викoнaнa oбсягoм 90 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 9 тaблиць, 2 рисункa. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 99 літерaтурних джерел, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для виконання теми: «Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП «Шкуринський О.М.». Об'єктом дослідження є технологічні процеси виробництва м’ясних продуктів та ковбасних виробів на базі підприємства, аналіз етапів розроблення НАССР – плану на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.». Метою досліджень булo розглянути та дослідити сучасний стан системи управління, впровадити рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві. Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами досліджень було проаналізувати поетапні методи впровадження системи НАССР на виробництві м’ясних виробів, провести оцінку придатності сучасних методів оцінки якості продукції; визначити економічну ефективність досліджень. Дослідити технологічні схеми виготовлення ковбас в умовах ФОП «Шкуринський О.М.», проаналізувати виникнення небезпечних факторів на кожному етапі виробництва, визначити критичні контрольні точки та способи їх усунення, або контролю. Дані дослідження були опубліковані у збірнику студентських наукових статей. Згідно проведених економічних досліджень прибуток підприємства становить за 2020 рік 191051 тис. гривень. Собівартість складає 459121 тис. грн. Рентабельність складає 41,6% . Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції для впрoвaдження в технoлoгічний прoцес в підприємстві
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10653
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Спіра.pdf636,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.