Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10659
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorМанюх, Н. В.-
dc.contributor.authorManyukh, N.-
dc.date.accessioned2022-01-11T08:16:45Z-
dc.date.available2022-01-11T08:16:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМанюх Н. В. Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 496-500.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10659-
dc.description.abstractБезпеку виробництва визначають як стан діяльності людини, за якого з визначеною ймовірністю виключено прояв небезпек або ж відсутня надзвичайна небезпека. Безпека праці – це стан умов праці людини, за яких відсутня дія небезпечних і шкідливих факторів.uk_UA
dc.description.abstractProduction safety is defined as a state of human activity in which the manifestation of hazards is excluded with a certain probability or there is no extreme danger. Occupational safety is a state of human working conditions in which there is no action of dangerous and harmful factors.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectБезпека виробництваuk_UA
dc.subjectстан умов праціuk_UA
dc.subjectтехнологічні операціїuk_UA
dc.subjectвиробничі приміщенняuk_UA
dc.subjectвиробничі відходиuk_UA
dc.subjectProduction safetyuk_UA
dc.subjectworking conditionsuk_UA
dc.subjecttechnological operationsuk_UA
dc.subjectproduction facilitiesuk_UA
dc.subjectindustrial wasteuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський областіuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of production of boiled-smoked sausages in the conditions of LLC Alimanika of the Nikolaev areauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
496-500.pdf431,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.