Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10659
Title: Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області
Other Titles: Technology of production of boiled-smoked sausages in the conditions of LLC Alimanika of the Nikolaev area
Authors: Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Манюх, Н. В.
Manyukh, N.
Keywords: Безпека виробництва
стан умов праці
технологічні операції
виробничі приміщення
виробничі відходи
Production safety
working conditions
technological operations
production facilities
industrial waste
Issue Date: 2021
Citation: Манюх Н. В. Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 496-500.
Abstract: Безпеку виробництва визначають як стан діяльності людини, за якого з визначеною ймовірністю виключено прояв небезпек або ж відсутня надзвичайна небезпека. Безпека праці – це стан умов праці людини, за яких відсутня дія небезпечних і шкідливих факторів.
Production safety is defined as a state of human activity in which the manifestation of hazards is excluded with a certain probability or there is no extreme danger. Occupational safety is a state of human working conditions in which there is no action of dangerous and harmful factors.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10659
Appears in Collections:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
496-500.pdf431,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.