Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10659
Назва: | Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області |
Інші назви: | Technology of production of boiled-smoked sausages in the conditions of LLC Alimanika of the Nikolaev area |
Автори: | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Манюх, Н. В. Manyukh, N. |
Ключові слова: | Безпека виробництва стан умов праці технологічні операції виробничі приміщення виробничі відходи Production safety working conditions technological operations production facilities industrial waste |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Манюх Н. В. Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 496-500. |
Короткий огляд (реферат): | Безпеку виробництва визначають як стан діяльності людини, за якого з визначеною ймовірністю виключено прояв небезпек або ж відсутня надзвичайна небезпека. Безпека праці – це стан умов праці людини, за яких відсутня дія небезпечних і шкідливих факторів. Production safety is defined as a state of human activity in which the manifestation of hazards is excluded with a certain probability or there is no extreme danger. Occupational safety is a state of human working conditions in which there is no action of dangerous and harmful factors. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10659 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
496-500.pdf | 431,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.