Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10696
Title: Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області
Other Titles: Technology of production of semi-smoked sausages in the conditions of LLC Alimanika of the Nikolaev area
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Петренко, В. А.
Petrenko, V.
Keywords: Безпека виробництва
умови праці
механізація
вибір методів захисту
стандарти
Production safety
working conditions
mechanization
choice of protection methods
standards
Issue Date: 2021
Citation: Петренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 500-504.
Abstract: Виробництво це єдиний комплекс де поєднані технічні об’єкти, люди і навколишнє середовище, які взаємодіють між собою при виконанні певних функцій. Безпеку виробництва визначають як стан діяльності людини, за якого з визначеною ймовірністю виключено прояв небезпек або ж відсутня надзвичайна небезпека. Безпека праці – це стан умов праці людини, за яких відсутня дія небезпечних і шкідливих факторів.
Production is the only complex where technical objects, people and the environment are combined, which interact with each other in performing certain functions. Production safety is defined as a state of human activity in which the manifestation of hazards is excluded with a certain probability or there is no extreme danger. Occupational safety is a state of human working conditions in which there is no action of dangerous and harmful factors.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10696
Appears in Collections:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
500-504.pdf432,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.