Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10696
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Петренко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Petrenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T09:22:46Z | - |
dc.date.available | 2022-01-12T09:22:46Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Петренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 500-504. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10696 | - |
dc.description.abstract | Виробництво це єдиний комплекс де поєднані технічні об’єкти, люди і навколишнє середовище, які взаємодіють між собою при виконанні певних функцій. Безпеку виробництва визначають як стан діяльності людини, за якого з визначеною ймовірністю виключено прояв небезпек або ж відсутня надзвичайна небезпека. Безпека праці – це стан умов праці людини, за яких відсутня дія небезпечних і шкідливих факторів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Production is the only complex where technical objects, people and the environment are combined, which interact with each other in performing certain functions. Production safety is defined as a state of human activity in which the manifestation of hazards is excluded with a certain probability or there is no extreme danger. Occupational safety is a state of human working conditions in which there is no action of dangerous and harmful factors. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Безпека виробництва | uk_UA |
dc.subject | умови праці | uk_UA |
dc.subject | механізація | uk_UA |
dc.subject | вибір методів захисту | uk_UA |
dc.subject | стандарти | uk_UA |
dc.subject | Production safety | uk_UA |
dc.subject | working conditions | uk_UA |
dc.subject | mechanization | uk_UA |
dc.subject | choice of protection methods | uk_UA |
dc.subject | standards | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of production of semi-smoked sausages in the conditions of LLC Alimanika of the Nikolaev area | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
500-504.pdf | 432,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.