Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10701
Назва: | Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні |
Інші назви: | Reform of the national system and regulation of food safety in Ukraine |
Автори: | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Мд Саиф Ибна Алам Md Saif Ibna Alam |
Ключові слова: | Продукти харчування якість споживачі безпечність ефективна співпраця нормативно-правове забезпечення Products are food quality comfort safety efficient performance regulatory legal protection |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Мд Саиф Ибна Алам. Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 516-518. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз складової захисту здоров'я споживачів при вживанні харчових продуктів, передумови розроблення та запровадження ефективного міжнародного законодавчого регулювання безпечності та якості харчових продуктів, законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні. An analysis was carried out to the warehouse health care provider for the implantation of food products, redefinition and maintenance of the effective international legislative regulation of the safety and quality of food products in Ukraine, without the need to regulate such food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10701 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
516-518.pdf | 416,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.