Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10701
Title: Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні
Other Titles: Reform of the national system and regulation of food safety in Ukraine
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Мд Саиф Ибна Алам
Md Saif Ibna Alam
Keywords: Продукти харчування
якість
споживачі
безпечність
ефективна співпраця
нормативно-правове забезпечення
Products are food
quality
comfort
safety
efficient performance
regulatory legal protection
Issue Date: 2021
Citation: Мд Саиф Ибна Алам. Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 516-518.
Abstract: Проведено аналіз складової захисту здоров'я споживачів при вживанні харчових продуктів, передумови розроблення та запровадження ефективного міжнародного законодавчого регулювання безпечності та якості харчових продуктів, законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні.
An analysis was carried out to the warehouse health care provider for the implantation of food products, redefinition and maintenance of the effective international legislative regulation of the safety and quality of food products in Ukraine, without the need to regulate such food products.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10701
Appears in Collections:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
516-518.pdf416,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.