Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10701
Title: | Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні |
Other Titles: | Reform of the national system and regulation of food safety in Ukraine |
Authors: | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Мд Саиф Ибна Алам Md Saif Ibna Alam |
Keywords: | Продукти харчування якість споживачі безпечність ефективна співпраця нормативно-правове забезпечення Products are food quality comfort safety efficient performance regulatory legal protection |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Мд Саиф Ибна Алам. Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 516-518. |
Abstract: | Проведено аналіз складової захисту здоров'я споживачів при вживанні харчових продуктів, передумови розроблення та запровадження ефективного міжнародного законодавчого регулювання безпечності та якості харчових продуктів, законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні. An analysis was carried out to the warehouse health care provider for the implantation of food products, redefinition and maintenance of the effective international legislative regulation of the safety and quality of food products in Ukraine, without the need to regulate such food products. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10701 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
516-518.pdf | 416,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.