Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10996
Назва: Реалізація елементів системи управління якістю вимірювань в умовах Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини м. Миколаїв
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Гиль М. І. Реалізація елементів системи управління якістю вимірювань в умовах Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 94 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків. Робота викладена на 94 сторінках комп’ютерного тексту містить 14 таблиць, 2 рисунки та 1 додаток. Список літератури складає 39 джерел. Тема роботи: «Реалізація елементів системи управління якістю вимірювань в умовах Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини м. Миколаїв». Об’єкт дослідження: система управління вимірюваннями в лабораторії ветеринарної медицини. Предмет дослідження: елементи удосконалення системи управління якістю вимірювань. Мета роботи: дослідити стан системи управління якістю вимірювань у лабораторії ветеринарної медицини, надати рекомендації щодо удосконалення системи; провести оцінку правильності виконання вимірювання вмісту азоту у зерні пшениці. Методи дослідження: із загальнонаукової методології було обрано для дослідження системний підхід, з групи логіко-аналітичних методів було обрано традиційні методи аналізу та синтезу. Основні методи пізнання: порівняння, узагальнення та моделювання. Актуальність кваліфікаційної роботи полягає у отримані достовірних результатів випробувань та вимірювань у випробувальних лабораторіях, що є важливою умовою оцінки якості харчових продуктів, забезпечення гарантії їх безпеки та відповідності законодавчим та регуляторним світовим та національним нормам. Основними складовими достовірності результатів випробування є технічна компетентність та ефективне функціонування систем менеджменту якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10996
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Гиль_ОС152_М_2022.pdf757,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.