Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10996
Title: Реалізація елементів системи управління якістю вимірювань в умовах Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини м. Миколаїв
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Issue Date: 2022
Citation: Гиль М. І. Реалізація елементів системи управління якістю вимірювань в умовах Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 94 с.
Abstract: Випускна кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків. Робота викладена на 94 сторінках комп’ютерного тексту містить 14 таблиць, 2 рисунки та 1 додаток. Список літератури складає 39 джерел. Тема роботи: «Реалізація елементів системи управління якістю вимірювань в умовах Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини м. Миколаїв». Об’єкт дослідження: система управління вимірюваннями в лабораторії ветеринарної медицини. Предмет дослідження: елементи удосконалення системи управління якістю вимірювань. Мета роботи: дослідити стан системи управління якістю вимірювань у лабораторії ветеринарної медицини, надати рекомендації щодо удосконалення системи; провести оцінку правильності виконання вимірювання вмісту азоту у зерні пшениці. Методи дослідження: із загальнонаукової методології було обрано для дослідження системний підхід, з групи логіко-аналітичних методів було обрано традиційні методи аналізу та синтезу. Основні методи пізнання: порівняння, узагальнення та моделювання. Актуальність кваліфікаційної роботи полягає у отримані достовірних результатів випробувань та вимірювань у випробувальних лабораторіях, що є важливою умовою оцінки якості харчових продуктів, забезпечення гарантії їх безпеки та відповідності законодавчим та регуляторним світовим та національним нормам. Основними складовими достовірності результатів випробування є технічна компетентність та ефективне функціонування систем менеджменту якості.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10996
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Гиль_ОС152_М_2022.pdf757,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.