Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, В. О. | - |
dc.contributor.author | Bondarchuk, V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T07:43:08Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T07:43:08Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018 | - |
dc.description | Бондарчук В. О. Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 14-18. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто одна з найбільш масштабних тенденцій у виробництві кисломолочної продукції в світі – виробництво, поширення та популяризація етнічних та національних кисломолочних продуктів народів світу. Наведено порівняльна характеристика обсягів виробництва молочних продуктів в Україні у 2020 році. Проаналізовано напрямки розвитку інноваційної діяльності молочної галузі з даного питання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article considers one of the biggest trends in the production of fermented milk products in the world - the production, distribution and promotion of ethnic and national fermented milk products of the peoples of the world. A comparative description of the volume of dairy production in Ukraine in 2020 is given. The directions of development of innovative activity of the dairy industry on this issue are analyzed. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | скір | uk_UA |
dc.subject | айран | uk_UA |
dc.subject | лабан | uk_UA |
dc.subject | пахта | uk_UA |
dc.subject | лассі | uk_UA |
dc.subject | етнічні продукти | uk_UA |
dc.subject | sour milk products | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | skyr | uk_UA |
dc.subject | ayran | uk_UA |
dc.subject | laban | uk_UA |
dc.subject | buttermilk | uk_UA |
dc.subject | lassi | uk_UA |
dc.subject | ethnic products | uk_UA |
dc.title | Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14-18.pdf | 790,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.