Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorБондарчук, В. О.-
dc.contributor.authorBondarchuk, V.-
dc.date.accessioned2022-02-16T07:43:08Z-
dc.date.available2022-02-16T07:43:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018-
dc.descriptionБондарчук В. О. Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 14-18.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто одна з найбільш масштабних тенденцій у виробництві кисломолочної продукції в світі – виробництво, поширення та популяризація етнічних та національних кисломолочних продуктів народів світу. Наведено порівняльна характеристика обсягів виробництва молочних продуктів в Україні у 2020 році. Проаналізовано напрямки розвитку інноваційної діяльності молочної галузі з даного питання.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers one of the biggest trends in the production of fermented milk products in the world - the production, distribution and promotion of ethnic and national fermented milk products of the peoples of the world. A comparative description of the volume of dairy production in Ukraine in 2020 is given. The directions of development of innovative activity of the dairy industry on this issue are analyzed.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectскірuk_UA
dc.subjectайранuk_UA
dc.subjectлабанuk_UA
dc.subjectпахтаuk_UA
dc.subjectлассіuk_UA
dc.subjectетнічні продуктиuk_UA
dc.subjectsour milk productsuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectskyruk_UA
dc.subjectayranuk_UA
dc.subjectlabanuk_UA
dc.subjectbuttermilkuk_UA
dc.subjectlassiuk_UA
dc.subjectethnic productsuk_UA
dc.titleЕтнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14-18.pdf790,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.