Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Title: Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі
Authors: Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Ulevich, Olena, scientific director
Бондарчук, В. О.
Bondarchuk, V.
Keywords: кисломолочні продукти
інновації
скір
айран
лабан
пахта
лассі
етнічні продукти
sour milk products
innovations
skyr
ayran
laban
buttermilk
lassi
ethnic products
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті розглянуто одна з найбільш масштабних тенденцій у виробництві кисломолочної продукції в світі – виробництво, поширення та популяризація етнічних та національних кисломолочних продуктів народів світу. Наведено порівняльна характеристика обсягів виробництва молочних продуктів в Україні у 2020 році. Проаналізовано напрямки розвитку інноваційної діяльності молочної галузі з даного питання.
The article considers one of the biggest trends in the production of fermented milk products in the world - the production, distribution and promotion of ethnic and national fermented milk products of the peoples of the world. A comparative description of the volume of dairy production in Ukraine in 2020 is given. The directions of development of innovative activity of the dairy industry on this issue are analyzed.
Description: Бондарчук В. О. Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 14-18.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14-18.pdf790,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.