Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorВороніна, В. В.-
dc.contributor.authorVoronina, V.-
dc.date.accessioned2022-02-16T07:52:02Z-
dc.date.available2022-02-16T07:52:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019-
dc.descriptionВороніна В. В. Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 19-23.uk_UA
dc.description.abstractВикладено результати досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників варених ковбас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням функціональних рослинних сировинних інгредієнтів. Встановлено, що додавання рослинної сировини не впливає на органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, при цьому збагачує виріб функціональними інгредієнтами.uk_UA
dc.description.abstractThe results of research of organoleptic and physicochemical parameters of cooked sausages, made by traditional technology and with the addition of functional vegetable raw ingredients, are presented. It is established that the addition of vegetable raw materials does not affect the organoleptic and physicochemical parameters of sausages, while enriching the product with functional ingredients.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectboiled sausagesuk_UA
dc.subjectfunctional productuk_UA
dc.subjectdietary fiberuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectphysicochemical parametersuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.titleДослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиноюuk_UA
dc.title.alternativeResearch of qualitative indicators of cooked sausages enriched with vegetable raw materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19-23.pdf800,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.