Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вороніна, В. В. | - |
dc.contributor.author | Voronina, V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T07:52:02Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T07:52:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019 | - |
dc.description | Вороніна В. В. Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 19-23. | uk_UA |
dc.description.abstract | Викладено результати досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників варених ковбас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням функціональних рослинних сировинних інгредієнтів. Встановлено, що додавання рослинної сировини не впливає на органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, при цьому збагачує виріб функціональними інгредієнтами. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of research of organoleptic and physicochemical parameters of cooked sausages, made by traditional technology and with the addition of functional vegetable raw ingredients, are presented. It is established that the addition of vegetable raw materials does not affect the organoleptic and physicochemical parameters of sausages, while enriching the product with functional ingredients. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | функціональний продукт | uk_UA |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | boiled sausages | uk_UA |
dc.subject | functional product | uk_UA |
dc.subject | dietary fiber | uk_UA |
dc.subject | vegetable raw materials | uk_UA |
dc.subject | physicochemical parameters | uk_UA |
dc.subject | organoleptic indicators | uk_UA |
dc.title | Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of qualitative indicators of cooked sausages enriched with vegetable raw materials | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19-23.pdf | 800,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.