Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019
Title: Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною
Other Titles: Research of qualitative indicators of cooked sausages enriched with vegetable raw materials
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Вороніна, В. В.
Voronina, V.
Keywords: варені ковбаси
функціональний продукт
харчові волокна
рослинна сировина
фізико-хімічні показники
органолептичні показники
boiled sausages
functional product
dietary fiber
vegetable raw materials
physicochemical parameters
organoleptic indicators
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Викладено результати досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників варених ковбас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням функціональних рослинних сировинних інгредієнтів. Встановлено, що додавання рослинної сировини не впливає на органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, при цьому збагачує виріб функціональними інгредієнтами.
The results of research of organoleptic and physicochemical parameters of cooked sausages, made by traditional technology and with the addition of functional vegetable raw ingredients, are presented. It is established that the addition of vegetable raw materials does not affect the organoleptic and physicochemical parameters of sausages, while enriching the product with functional ingredients.
Description: Вороніна В. В. Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 19-23.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19-23.pdf800,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.