Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019
Title: | Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною |
Other Titles: | Research of qualitative indicators of cooked sausages enriched with vegetable raw materials |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha, Ludmila, scientific director Вороніна, В. В. Voronina, V. |
Keywords: | варені ковбаси функціональний продукт харчові волокна рослинна сировина фізико-хімічні показники органолептичні показники boiled sausages functional product dietary fiber vegetable raw materials physicochemical parameters organoleptic indicators |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Викладено результати досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників варених ковбас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням функціональних рослинних сировинних інгредієнтів. Встановлено, що додавання рослинної сировини не впливає на органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, при цьому збагачує виріб функціональними інгредієнтами. The results of research of organoleptic and physicochemical parameters of cooked sausages, made by traditional technology and with the addition of functional vegetable raw ingredients, are presented. It is established that the addition of vegetable raw materials does not affect the organoleptic and physicochemical parameters of sausages, while enriching the product with functional ingredients. |
Description: | Вороніна В. В. Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 19-23. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11019 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.